Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader Review.

Et sporsmal jeg far spurt mye av andre fotografer eller workshopdeltakere, er typen leser jeg foretrekker a bruke nar jeg reiser eller nar jeg bruker en b rbar datamaskin. Gjennom arene har jeg provd mange forskjellige typer lesere, og jeg har hatt min andel av dode lesere, boyede pins, ul selige kort og andre problemer. Etter a ha provd Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader nar den bare kom ut, har jeg v rt veldig fornoyd med ytelsen. Det viste seg a v re den beste minnekortleseren jeg har hatt til dato, ikke bare pa grunn av sin fantastiske ytelse, men ogsa fordi den har en solid konstruksjon, og kabelen losner lett fra leserens bakside, noe som gjor den til en fantastisk reisefolge.

La oss se n rmere pa leseren.

1) Oversikt og bygge kvalitet.

Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader er rettet mot profesjonelle, som enten er avhengige av Secure Digital (SD) eller CompactFlash (CF) -minne, sa i motsetning til noen av all-in-one-leserne der ute, kommer enheten bare med to spilleautomater. Sa hvis du bruker noe annet minne, har kortleseren selvfolgelig ikke vunnet arbeid. Hvis du har microSD-kort, kan du fortsatt bruke leseren, sa lenge du bruker en microSD til SD-adapter, som enten skal ha microSD-minnet, eller du kan kjope for under $ 5 fra omtrent hvor som helst. Leseren har et raskt brikkesett som lar deg montere noen av de moderne SD- og CF-kortene der ute, inkludert nyere UDMA 7 CF 6.0, SDXC og de raskere SD UHS-II-kortene.

Bygg kvalitet er flott for en sa liten leser. Den har et dobbelt plastskall og # 8211; den svarte og skinnende som er vert for de to minnekortsporene og den gjennomsiktige en under som brukes til beskyttelse og nar leseren kollapses for transport. Takket v re bruken av plast i hele leseren, er det veldig lett, maler bare 0,3 pund, eller litt over 100 gram. Begge sporene er av riktig storrelse og er ganske stramme, laget for a passe til SD og CF-kort. Stramhet er bra i dette tilfellet, fordi lose spor forer til feil pinjustering og spesielt med CF-kort kan fore til boyede pinner. Det er en ting jeg egentlig hatet om andre lesere fra Kingston, Transcend og til og med SanDisk & # 8211; boyde pins er en stor gener og kan resultere i alle slags problemer og frustrasjon. Jeg husker dagene da jeg pleide a apne minnekortlesere med en skrutrekker bare for a rette ut disse pinnene, og jeg matte skyve minnekortene opp og sette dem jevnt fra alle sider, for ikke a ende opp med boyde pinner igjen. Med Lexar-leseren matte jeg aldri gjore det, fordi sporene er sa stramme som de burde v re.

2) Reise Convenience.

Som nevnt tidligere, er Lexar Professional 3.0 Dual-Slot Reader en fantastisk reise folgesvenn. Jeg tar det med meg overalt, jeg gar, og det har ikke slatt meg en gang. Det jeg liker mest om leseren, er at leseren kan kollapses inn i det ytre plastskallet, ikke bare for a gjore kortleseren mer kompakt, men ogsa a skjule disse sporene fra stov og annet potensielt rusk. Mens jeg prover a holde posen ren, har jeg v rt pa fjerntliggende omrader med mye stov, sand, regn / sno og # 8211; farer som permanent kan skade noen elektronikk. Sa det er fint at minnekortleserne kan bli skjult nar de ikke blir brukt. Ikke forvent leseren a v re vanntett skjont. Hvis leseren faller i vann eller blir utsatt for mye fuktighet, rist vannet og la det sitte i noen dager i tort miljo, og det bor v re bra a ga. Det finnes ingen aktiv strom av noe slag eller batterier, sa med mindre du kobler den inn, vant du ikke enheten.

En annen flott funksjon av enheten er USB 3.0-kabelen og # 8211; Det er ikke permanent festet til leseren som pa enkelte enheter. Nar du pakker gruven, fjerner jeg bare kabelen og legger den i et annet rom i kameratasken. Nar jeg trenger a bruke leseren, legger jeg den tilbake og jeg er klar til a ga. Dette er bra, fordi jeg ikke ma vikle kabelen rundt enheten og gjore den storre enn den burde v re.

A apne leseren er super enkel & # 8211; Skyv bare de to plastbitene pa siden, og den kommer helt opp.

3) Ytelse.

A v re en USB 3.0-leser, sa lenge du har en USB 3.0-port pa datamaskinen, bor du kunne skyve noen form for minne til sine grenser. Jeg har testet ut noen raske kort, som SanDisk Extreme Pro-serien kortene med denne leseren, og jeg var i stand til a komme veldig n r de annonserte hastighetene. Skrivhastigheter varierte fra 120-150 MB pa min SanDisk Extreme Pro 64 GB CF-kort og lesehastighet var i gjennomsnitt mellom 140-150 MB / sek, som du kan forvente a se, forutsatt at du har raske nok kort og intern lagring til stotte slike hastigheter. Husk at de fleste vanlige harddiskene er pa lavere hastigheter, sa hvis du vil se noe over 100 MB / sek, bor du sannsynligvis kopiere fra / til SSD eller raskere flash-stasjoner. Her er et skjermbilde av kopieringsprosessen ved 150 MB / sek mot slutten av 2 GB-filen:

Dessverre er min en eldre versjon, og det er ingen stotte for de nyeste SD UHS-II-kortene, men hvis du har ett av disse kortene og en eldre leser, vil den falle tilbake til UHS-I-hastigheter. Jeg testet SanDisks nyeste Extreme Pro 280MB / sek 32 GB SD-kort, og det var i gjennomsnitt mellom 30-40 MB / sek, noe som var verre enn det jeg fikk med de raskeste UHS-I-kortene. Sa v r oppmerksom pa dette og # 8211; Hvis du vil bruke UHS-II-kort, ma du fa den nyeste versjonen av denne leseren, som stotter dem. Nedenfor-lenken til B & # 038; H tar deg til den nyeste versjonen, som allerede kommer med UHS-II-stotte.

Med bare $ 34,95 er Lexar Professional 3.0 Dual-Slot Reader en no-brainer for alle som jobber i feltet og trenger a sikkerhetskopiere data fra minnekort (ja bryllupsfotografer, som ogsa inkluderer deg!). Jeg bruker min tungt og jeg elsker det & # 8211; Det er ingen sammenligning med andre lesere jeg har brukt tidligere. Det er en flott reise folgesvenn, som jeg fortsetter a stole pa hele tiden. Hvis du bruker SD- eller CF-kort og trenger den beste kompakte eksterne minnekortleseren der ute, ser du ikke lenger & # 8211; du vil ikke bli skuffet.

5) Hvor kan man kjope.

Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader kan kjopes for $ 34,95 fra B & # 038; H Photo Video.

Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader.

Fotografi Liv Samlet vurdering.

Relaterte artikler:

Om Nasim Mansurov.

Nasim Mansurov er en profesjonell fotograf basert ut av Denver, Colorado. Han er forfatteren og grunnleggeren av Photography Life, sammen med en rekke andre elektroniske ressurser. Les mer om Nasim her.

Leserinteraksjoner.

Jeg eier det siden noen ar, og jeg er veldig fornoyd med det. Det er veldig solid og kan i enhver lomme.

En detalj skjont, det monterer ikke volumet 100% av tiden. Jeg har stikkontakt / replug for a fa det til a fungere.

Takk for din tilbakemelding. Merkelig, fordi det monterer meg 100% av tiden & # 8211; Aldri hatt en hik med det.

Jeg har ogsa det samme problemet. Jeg ma vanligvis koble den fra og koble den inn igjen for Windows 8.1 for a se det innsatte kortet, spesielt hvis du bytter mellom to typer. Jeg har ogsa den eldre 300-serien, ikke den nyere 400-serien. Har du v rt i stand til a se to kort samtidig for a importere fra begge deler? Jeg kan ikke. Det siste innsatte kortet er det eneste jeg kan se i Windows, og jeg ma importere en korttype om gangen, det andre kortet forsvinner. Av denne grunn vil jeg & # 8217; m sannsynligvis oppgradere til den storre HR1 modul re leseren. Men denne lille er praktisk pa veien og passer lett inn i en b rbar veske.

PS! Jeg hadde ogsa USB 2.0 Lexar-leseren som sa identisk ut. Jeg ga den bort med D70 for noen ar siden, og begge er fortsatt i bruk i dag.

Men det ga ikke en anstendig leseytelse pa Lexar x1066 CF-kortet, og noen ganger mislyktes det a lese noen bilder i det hele tatt. Jeg endte opp med a kjope en SanDisk-leser.

Jeg har det samme hjemme, jeg bruker det bare hjemme fordi den b rbare datamaskinen jeg bruker nar du reiser har en integrert kortleser. For hjemmebruk onsker jeg at den hadde en tyngre base, sa jeg ville ikke ha begge hendene til a sette inn og fjerne kort, men ellers har det vist seg a v re rask og palitelig.

Nasim, romfartoyet NY HORIZONS vil ta noen bilder av pluto fra en kort avstand og sende dem tilbake 15. juli. Det ville v re flott hvis du kunne publisere et innlegg med noen av disse bildene nar de blir tilgjengelige.

Muhammed, jeg er ikke sikker pa om disse bildene er tilgjengelige for gratis lisens for oss a poste pa PL. Vi publiserer ikke andres arbeid uten deres tillatelse & # 8230;

Har brukt en av disse i flere ar na, og det har v rt over hele verden & # 8211; Jeg sikkerhetskopierer daglig via en MacbookAir (flott for reiser) pa b rbar SSD & # 8211; rask og palitelig & # 8211; sterkt anbefalt.

Meniko sae sanget tumraping fotograf lan videographer..saestu.

Jeg har nettopp kjopt denne leseren fra B & H pa 7/2/15 for $ 15.00.

Har du provd Hoodman USB 3.0 UDMA Reader? Jeg eier denne leseren og jeg er veldig fornoyd!

Det er veldig fort og l rer!

Det er over Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader pa alle punkter!

Costi, takk for a gi meg beskjed. Nei, jeg har ikke sjekket Hoodman enna, men det virker som et godt valg!

Du vil kanskje sjekke med Lexar. Selv om de virker ekstremt de samme, har Lexar nylig endret leseren fra 300 til 400-serien, sistnevnte inneholder ekstra kontakter for full UHS-II-stotte og full UHS-II-hastighet.

Marty, takk for a gi meg beskjed. Du har rett, jeg har den eldre versjonen av leseren og deres nyeste versjon stotter UHS-II, som er flott! Jeg oppdaterte artikkelen for a gjenspeile denne informasjonen.

bare nysgjerrig pa hvorfor folk bruker en ekstern kortleser? bruker dette dette vesentlig raskere enn a laste ned bilder fra kameraet til b rbar PC via USB?

Sher, det er ubeleilig a overfore bilder fra et kamera med en USB-kabel, og du trenger kameraet for a fa batteriet til a fungere som leser. Med en dedikert leser fjerner du bare kortet fra kameraet ditt og plugger det inn. Fungerer spesielt bra nar du arbeider med en rekke minnekort.

Ja, bruk av en dedikert leser er raskere.

D810 overforer bare.

55 MB / s fra CF og.

Det drenerer ogsa batteri, og du kan ikke skyte mens du overforer.

Jeg hadde denne leseren, og det ga meg ingenting annet enn problemer. Det ble holdt avbrudd og pauset intermitterende. Byttet ut til et Kingston-merke og feilfritt.

Andy, jeg lurer pa om din var defekt. Gruven har v rt bra, og jeg har hatt det i noen ar.

Jeg lurer pa om det er en adapter for a koble denne kortleseren til en Thunderbolt-kontakt og # 8211; Jeg har ikke USB3 pa iMac.

Samme her. Jeg kjopte en Thunderbolt-dock fra OWC for a lose dette problemet.

Det hores bra ut, jeg er ikke klar til a oppdatere iMac, slik at en billigere Thunderbolt-dock lytter som et godt alternativ.

Merkelig, jeg trodde iMacs har USB-porter? Eller er din eldre USB 2.0?

Min iMac er pre-USB3 med USB2, Firewire (bruk den med en gammel SanDisk Firewire CF-kortleser) & amp; en Thunderbolt som jeg aldri har brukt.

Jeg skjonner! Jeg antar at eldre maskiner ville ha USB 2.0 og # 8230;

Jeg brukte denne leseren noen ganger, mistet bilder pa grunn av det feil, da gjenopprettet jeg bildene gjennom gjenopprettingsprogramvaren og & # 8230; .. la denne leseren samle stov pa hyllen. Jeg kjopte Transcend USB 3 og har ikke noe problem med det da. Nei, jeg vil ikke anbefale denne leseren i det hele tatt.

Waldemar, kanskje minnekortet ditt var darlig? Leserne odelegger vanligvis ikke data & # 8230;

Du vil kanskje legge til at den medfolgende kabelen er micro USB (3.0); Det samme bruker Nikon kameraer og er forskjellig fra de andre Lexar-leserne du har vurdert, som bruker full storrelse USB 3.0.

Mikroforbindelsen er mindre, men ogsa kjent for a miste forbindelsen lettere.

Coen, visste ikke at micro USB mister forbindelsen lettere. Jeg har brukt eksterne harddisker med micro USB og de fungerer bra uten problemer med tilkobling.

Jeg ma bestille en lengre datakabel fra Amazon nar jeg bestiller kortleseren. Hvilken type tilkobling har leseren?

Jeg hater virkelig denne leseren, men det var ikke veldig dyrt skjont, men da jeg forst provde det, holdt det koble fra og odelegge dataene, noen bilder der det var odelagt med dette glitchy utseendet, matte jeg kjope et Manhattan for mindre enn 10 dollar og det virker underverk. Lexar suger fordi det var den andre jeg kjopte de siste arene og alltid ender med a kjope en annen leser. Aldri igjen Lexar.

Min eldre generasjon av dette hadde alvorlige problemer som det, jeg tror det var en 300-serie, og de erstattet den med en 400-serien modell, men deres nettsted gjor ikke denne forskjellen. De holdt det samme produktnavnet.

Kommentarpolitikk: Selv om vart team pa Photography Life oppfordrer alle leserne til aktivt a delta i diskusjoner, forbeholder vi oss retten til a slette / endre innhold som ikke overholder vare retningslinjer for oppfolging, eller oppfyller ikke de hoye redaksjonelle standardene for det publiserte materialet .