Emne: Sa jeg oppgraderte til 3DS XL, men.

[TL; DR – Har du erfaring med 3DS XL? Gruven er gal.]

Jeg har v rt en glad 3DS-eier fra sommeren 2011. Nylig bestemte jeg meg for a erstatte den til en XL-modell, fordi jeg ble lokket av storre storrelse, storre skjermer og bedre grep. Jeg klarte a finne en grunnleggende rod & amp; svart versjon pa salg pa en lokal Gamestop.

Problemet er at det er sa mange feil i min nye 3DS XL at den ikke foles som mye av en oppgradering. Jeg kjopte systemet mitt nytt, bare for noen dager siden.

For det forste synes den fysiske byggekvaliteten a v re ganske svak.

Ryggskallet kommer altfor lett, spesielt nar jeg apner SD-kortsporet. A-knappen foles los allerede! Og det er bare sa tilfeldigvis den viktigste knappen. Beroringsskjermen er sa stiv, noe som krever ganske mye a reagere. Maten mer enn min gamle 3DS eller Wii U GamePad.

Kanskje sekund r, men pa toppen av det, er det maksimale volumnivaet og den maksimale lysstyrken merkbart lavere enn hva min gamle 3DS hadde!

Jeg har lysstyrke maxed ut, men det foles fortsatt som niva 3 pa den gamle. D: & lt;

Jeg bor ta det til garanti pa A-knappen alene, men er det noe hap for en bedre beroringsskjerm og vol / lysstyrke?

Sa hva har du erfaring med 3DS XL-systemet? Jeg visste a forvente darligere byggekvalitet, men ikke pa dette nivaet!

2 KingDunsparce fre 21 juni 2013.

Mine er gode. Jeg har aldri hatt originalen skjont.

Kanskje sekund r, men pa toppen av det, er det maksimale volumnivaet og den maksimale lysstyrken merkbart lavere enn hva min gamle 3DS hadde!

Jeg har lysstyrke maxed ut, men det foles fortsatt som niva 3 pa den gamle. D: & lt;

Jeg har definitivt lagt merke til at volumet er lavt skjont. Min losning er a ha hodetelefoner.

«Jeg er mannen som skal brenne huset ditt! Med sitronene! Jeg skal fa ingeniorer til a finne en brennbar sitron som brenner huset ditt!» -Cave Johnson.

Trenger mer Dunsparce. Mye bedre.

3 Moshugan fre 21 juni 2013.

Sa ditt bak- / bunnskall forblir pa nar du apner SD-kortsporet? Kan du fa det lett av med fingeren?

Ah, kanskje jeg bare gar pa mandag utgaven. Vil ta det til garanti.

Hvordan foles beroringsskjermen din? Kan du lett trykke den med en finger eller ma du bruke et spiker eller pennen (for et presist trykkpunkt)?

4 KingDunsparce fre 21 juni 2013.

SD-kortsporet dekselet kommer nesten ut nar jeg tar ut kortet, men hele skallet kommer ikke ut, nei. Jeg kan ikke si at jeg har brukt det for mye skjont.

Beroringsskjermen er litt plagsom nar du bruker fingeren. Jeg har ikke lagt merke til det for mye siden jeg bruker pennen, skjont.

«Jeg er mannen som skal brenne huset ditt! Med sitronene! Jeg skal fa ingeniorer til a finne en brennbar sitron som brenner huset ditt!» -Cave Johnson.

Trenger mer Dunsparce. Mye bedre.

5 Ralizah fre 21 juni 2013.

Aldri hatt noen av disse problemene (bortsett fra lyden, som er en draw-back for meg). Jeg tror din er defekt. Aldri hatt et problem med SD-kortsporet. Skjermbildet reagerer fint til sporadisk knappetrykk med fingrene. Og skjermen er for lys pa hoyeste innstilling. Jeg pleier a sette den til 3.

XL adresserte nesten alle mine problemer med den opprinnelige modellen. Den lavere lyden suger, men vurderer alle problemene som er lost.

Plus, XL er sexy ute. Mye bedre enn den forferdelige utformingen av den opprinnelige 3DS.

Bytt FC: SW-2726-5961-1794.

6 bahooney fre 21 juni 2013.

Plus, XL er sexy ute. Mye bedre enn den forferdelige utformingen av den opprinnelige 3DS.

Ahhhhhhh. Jeg ma absolutt v re uenig med deg! Jeg tror OG 3DS er den sexiest handholdte denne siden av Mississippi! Inn jeg.

7 Moshugan fre 21 juni 2013.

Takk for svarene. Jeg burde ta den tilbake til butikken. Jeg visste at jeg skulle ha plukket opp solvfargen! & Gt;: 3.

8 DanielHPoetry lor 22. juni 2013.

Jeg er enig, jeg tror du har dessverre en defekt modell. XL har imidlertid mye lavere volum enn den opprinnelige 3DS. Hvis du bare systemet, bor du kunne bytte det uten a bruke garantien.

3DS FC: 0044-3031-3127.

9 SCRAPPER392 lor 22. juni 2013.

Hovedproblemet er sannsynligvis fordi det er brukt, og den forrige eieren tok ikke sa godt vare pa det som du ville ha. Baksaken til min 3DS XL kommer ogsa litt av, men broren min har droppet den minst 20 ganger pa over 3 fot hoyde (lukket) pa sement, tregulv og flisegulv, sa du bor ikke bekymre deg for mye om det bryter helt (sa lenge det er stengt).

Hvis det plager deg, kan du ogsa bytte ut det.

Redigert pa lor 22. juni 2013 @ 08:56 av SCRAPPER392.

10 Otto-Soq lor 22. juni 2013.

I fjor byttet jeg min bla 3DS for en rod / svart XL og hadde lignende problemer med los sak. Jeg limte den, fordi jeg ikke hadde talmodigheten til a vente pa festingen. Jeg byttet det igjen for en hvit XL, og den ene er nesten perfekt. Det eneste problemet er at jeg ma trykke pa / av-knappen veldig hardt. men det er ikke en stor avtale for en sterk voksen som meg.

3ds kode: 3840-5310-3696.

11 Moshugan lor 22. juni 2013.

Hovedproblemet er sannsynligvis fordi det er brukt.

Ja, vel, bortsett fra:

Jeg kjopte systemet mitt NY, bare for noen dager siden.

12 Moshugan lor 22. juni 2013.

Hvordan fungerer beroringsskjermen for deg? Er det lydhor?

Det har allerede forarsaket meg problem ved ikke a svare pa et avgjorende oyeblikk, fordi jeg presset for lett.

13 Moshugan lor 22. juni 2013.

BTW, det suger at du bare kan gjore Systemoverforingen for et begrenset antall ganger.

Jeg har fortsatt god ole 3DS, jeg er fristet til a bytte tilbake. I hvert fall for tiden.

Jeg er redd for a miste min AC landsby! Jeg har eShop-versjonen. Da jeg overforte fra den gamle 3DS til den nye, mistet jeg min forste landsby.

Vel, ikke sa mange dager med a spille i enna, sa ikke sa stort av tap. Men fortsatt. Du forstar.

14 Pokefanmum82 lor 22. juni 2013.

Min sonn XL mistet sin lyd i gar kveld, og han har tapt den mange ganger. Baksiden av han poppet av litt, og han har ikke lenger klistremerket fra serienummeret pa bakplaten lenger. Vet noen om Nintendo fortsatt vil fikse det? Eller hvis EB Games / Gamestop lar meg bytte ut det (jeg har butikkgarantien pa den)?

Onsker: Mario Party Top 100, Atlus-spill, Psychic Specters for 3DS. For Switch Kirby Star Allies, Yoshi og mange andre.

Ferdig Alola Dex.

Spiller na Gold og Ultra Sun.

15 SCRAPPER392 lor 22. juni 2013.

Hovedproblemet er sannsynligvis fordi det er brukt.

Ja, vel, bortsett fra:

Jeg kjopte systemet mitt NY, bare for noen dager siden.

A, min feil. Jeg trodde du kjopte brukt. Uansett vil utveksling lose problemet ditt.

16 Moshugan lor 22. juni 2013.

Min sonn XL mistet sin lyd i gar kveld, og han har tapt den mange ganger. Baksiden av han poppet av litt, og han har ikke lenger klistremerket fra serienummeret pa bakplaten lenger. Vet noen om Nintendo fortsatt vil fikse det? Eller hvis EB Games / Gamestop lar meg bytte ut det (jeg har butikkgarantien pa den)?

Oh bummer! Garantien dekker ikke selvskade eller uhellskade. Kun produksjonsfeil. :JEG.

Hvis du vil ha det lost, vil det koste deg litt, tenker.

I det minste koster Nintendos vedlikeholdstjeneste formue.

Redigert pa lor 22. juni 2013 @ 21:54 av Moshugan.

17 SCRAPPER392 sondag 23. juni 2013.

Min sonn XL mistet sin lyd i gar kveld, og han har tapt den mange ganger. Baksiden av han poppet av litt, og han har ikke lenger klistremerket fra serienummeret pa bakplaten lenger. Vet noen om Nintendo fortsatt vil fikse det? Eller hvis EB Games / Gamestop lar meg bytte ut det (jeg har butikkgarantien pa den)?

GameStop erstatter den. Bare v r sikker pa at du overforer noen spill til den nye konsollen du kjoper. Hvis de loser det, vil systemoverforingen ikke v re nodvendig.

Redigert pa sondag 23. juni 2013 @ 00:45 av SCRAPPER392.

18 OutCold Sun 23. juni 2013.

Jeg klarte a finne en grunnleggende rod & amp; svart versjon pa salg pa en lokal Gamestop.

Hvis du fant en XL pa «salg» (som pa mindre enn 199,99 USD) pa et spillstopp sa er det faktisk en brukt XL.

Redigert pa sondag 23. juni 2013 @ 07:10 av OutCold.

3DS FC: 1607-2241-7551 || MH4U / MHG: Guts || FE Fates Castle: 08781-67852-80185-91532.

Lukk oynene, oppfatt det med tankene.

19 dumedum sondag 23. juni 2013.

Jeg er helt fornoyd med 3DS. LL virket underordnet meg og uten en svart versjon i NA, ville jeg ikke engang vurdere det.

«Dubs gar til Washington: Videospillet».

20 Roachant Man 24 Juni 2013.

Jeg oppgraderte til en Xl i fjor, og jeg fant den mye mer robust og sterkt bygget enn den opprinnelige modellen. Jeg har ikke noe problem med lyden, jeg finner det hoyt nok med mindre jeg er i et rom med andre lyder som en tv eller noe. Jeg elsket ogsa maten de lost sa mange problemer med den opprinnelige modellen.

Vennligst logg inn eller registrer deg for a svare pa dette emnet.

Dine nylig viste emner vises her. Logg inn eller registrer deg.